Támogatás

Minden támogatásért hálásak vagyunk, különösen szívesen fogadjuk azon fajtákat, mely lehet:


Elsődleges célunk a Mesék Háza létesítmény megépítése és működtetése. Ennek eléréséig oktatási, nevelési tevékenységet folytatunk.

Alapítványunk minden munkatársa ingyen dolgozik, de szükségünk van a könyvkiadáshoz, (az útiköltségek és egyéb kiadások fedezéséhez) az ÖNÖK segítségére is.


Sikerünk: (MTI hír)

A megjelent társasjáték neve: Világgá megyek , de a készítőknek már nem kell ilyen nagy utat megtenni, itthon is elismerték a munkájukat. A nagy célok megvalósítására, a magyar Népmese Múzeum megépítésére létrejött alapítvány első bemutatkozása nagy siker lett. Az Oktatás hete Kiállítás különdíját kapta.


A legegyedibb termékként az Emese Kis Csillaga Alapítvány által bemutatott saját fejlesztésű, Farkas L Rozália pedagógus által kidolgozott népi hagyományőrző, Világgá megyek című társasjátékot díjazta. A bírálók jó szemmel meglátták a játékban, hogy kiváló oktatási segédeszköz, tanít, nevel és szórakoztat.


Megvalósítja azt, ami annyira hiányzik a mai oktatásból: játszva tanít. Alkalmas arra, hogy az egész család együtt játszhasson vele 3 éves kortól 99 évesig. A játék kiválóan reprezentálja az alapítvány törekvését: egy egész ország számára biztosítani a népmese-oktatási programot, a gyerekek számára újra felfedezni a hagyományos értékeket.


Ritkaság, hogy egy alapítvány valamilyen terméken keresztül is ennyire jól közvetíteni tudja célkitűzéseit.

Emese Kis Csillaga Alapítvány

Számlaszám: 11600006-00000000-29130254
Nemzetközi IBAN: HU02116000060000000029130254
Swift kód: GIBAHUHB
További információk:

loxiasz@gmail.com

mobil: 06-20-910-7864