Mesevarázs

Mesefoglalkozás iskolában

Pedagógusoknak, szülõknek, gyerekfoglalkozás vezetõknek készült

kézikönyv

a gyerekek oktatása, nevelése céljából

sok tanáccsal, ötlettel, gyakorlattal, feladattal

Készségfejlesztõ

szórakoztató

játékos


Készítette:

Farkas L Rozália


Grafikai tervezés: Gõdér Hajnal

Rajz melléklet: Márk Éva

A Mesevarázs a „Tanuljunk könnyebben, okosabban” 3 füzetbõl álló kötet elsõ darabja . (5 éves kortól 14 éves korig) 33 mesefeldolgozást tartalmaz, alkalmas arra, hogy mesefoglalkozást tartson a segítségével bárki: szülõ, nagyszülõ, óvónõ, tanító. Ajánlott használata óvodában, iskolában, otthon, napköziben, gyermekfoglalkoztatásokon, könyvtárban, hogy a sok gyerek hallgassa, olvassa, értse, átélje a meséket.


Nem elvont, tankönyvízû, elméleti megoldás, hanem beszélgetõs feladatok, sok játékkal. A mesefoglalkozások között van - a foglalkoztató anyagon kívül - kifestõ, drámapedagógiai feldolgozás, csoportjáték, sõt még egy önálló társasjáték is. A könyv 40 színes oldalt tartalmaz, külön mellékletet adunk hozzá, amely fénymásolható. Valamint egy önálló társasjáték táblát.


Az ár: 3.900 Ft

Hátulsó pár, elõre fuss!

Felzárkóztató

Ismét kapható, megújult formában!

Segédanyag az írásban, olvasásban, számolásban (bármely ok miatt) lemaradt gyerekek számára 7-12 éves korig. Pedagógusoknak, szülõknek készült kézikönyv a gyerekek oktatása, nevelése céljából, sok tanáccsal, ötlettel, gyakorlattal, feladattal. Mindez hétköznapi, gyakorlati, megvalósítható, mindenki számára követhetõ módon
Szóbeliség fejlesztése, mesék a szorzótáblához, tanulás és kézzelfogható gyakorlati feladatok. Feladatgyûjtemény, nyelvi játék, foglalkozási minták.


Az ár: 3000 Ft


Sikeres diák

avagy

Tanuljunk könnyebben, okosabban!

Oktatási segédanyag

Tehetséggondozó, tanulási módszer 8 – 12 éves korig


Pedagógusoknak, szülőknek, diákoknak készült


Az ár: 3200 Ft


kézikönyv

a gyerekek oktatása, nevelése céljából, sok tanáccsal, ötlettel, gyakorlattal, feladattal


Surranó Soma kalandjai

Mesekönyv 5- 15 éves korig(Nagyításhoz kattintson a képre!)Surranó Soma figurája a manó, a mesehős és a garabonciás diák alakjából van megformálva. Surranó Soma sokszor játékos, olyan, mint egy rossz gyerek, igazi csínytevő. Máskor kedves, segítő, és van, amikor igazságot tesz.

A mesében központi helyet foglal el a természet, a természettel való közvetlen kapcsolat és a környezet védelme, megbecsülése.


Ára: 3600 FtA kiadványokkal kapcsolatban további információ a:

loxiasz@gmail.com

elektronikus levélcímen kérhetõ


Emese Kis Csillaga Alapítvány, Farkas L. Rozália

1143 Budapest Hungária krt. 134. III/1., T: 06-20-910-7864